A webáruház használatához be kell jelentkezned!


Különleges kerámia edények:Madáretető

1.650.- Ft
kerámia madáretető

Az égi madarakra is gondoljunk. A madáretető mérete nagyon fontos! Találkozhatunk hatalmas méretű, akár 1 - 2 négyzetméteres etetőkkel is. Ezek veszélye az, hogy a beteg, fertőzött madarak szintén fertőző ürülékükkel továbbadják betegségüket. Ebbe az etetőbe nem megy be a madár, csak a széléről behajolva csipeget és a földre kakál, nem a madáretetőbe. - ( részletek )

Almasütő és aromamécses

7.480.- Ft
kerámia almasütő és aromamécses

Kerámia almasütő, mely a mellékelt tálkával aromamécsesként is használható. Az alsó kazánrész elég nagy, elfér benne 3-4 teamécses. - ( részletek )

Csíratál

3.190.- Ft
kerámia csíráztató tál

Kerámia csíráztató tál. Mázatlan, magas tűzön kiégetett speciálisan kialakított terrakotta edény. Természetes anyaga segíti a csírázási folyamathoz szükséges ideális körülmények kialakulását. - ( részletek )

Mézescsupor

3.300.- Ft
kerámia mézescsupor

Kerámia mézescsupor, kézi vésésű Méz felirattal. Kívül natúr terrakotta, belseje mázas. A pontosan illeszkedő tetőn kis kivágás található azért, hogy a mézcsurgatót mindig benne lehessen tartani. Nem foglal sok helyet, mégis bőséges mennyiség fér el benne. - ( részletek )

Vajtartó

5.390.- Ft
kerámia vajtartó

Különleges vizes vajtartó, amelyben sohasem avasodik meg a vaj. A benne lévő vaj bármennyi ideig megőrzi frissességét és mindvégig jól kenhető állagú marad. - ( részletek )

Fokhagymatartó

4.400.- Ft
kerámia fokhagymatartó

Kerámia fokhagymatartó. Porózus anyagszerkezete miatt a benne tárolt fokhagyma nem szárad ki, nem hajt ki, szagát pedig magában tartja. Dekoratív kivitelezése a konyha díszévé teszi. 15cm magas. - ( részletek )

Hagymatartó (normál)

6.600.- Ft
kerámia hagymatartó

Kerámia hagymatartó. Porózus anyagszerkezete miatt a benne tárolt hagyma nem puhul meg, nem hajt ki, szagát pedig magában tartja. Dekoratív kivitelezése a konyha díszévé teszi. 22cm magas. - ( részletek )

Hagymatartó (óriás)

8.800.- Ft
kerámiahagymatartó

Kerámia hagymatartó. Porózus anyagszerkezete miatt a benne tárolt hagyma nem puhul meg, nem hajt ki, szagát pedig magában tartja. Dekoratív kivitelezése a konyha díszévé teszi. 32cm magas. - ( részletek )